Εισαγωγή στο πράσινο πρακτική-ίχνος συντήρησης και συχνό να στρώσει με άμμο

June 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στο πράσινο πρακτική-ίχνος συντήρησης και συχνό να στρώσει με άμμο

Εισαγωγή στο πράσινο πρακτική-ίχνος συντήρησης και συχνό να στρώσει με άμμο

 

Να μικροϋπολογιστής-στρώσει με άμμο

 

Ο χορτοτάπητας είναι ένα βιολογικό σύστημα διαβίωσης, συνεχώς που αυξάνεται και που πεθαίνει, που συνδέεται με τα μοσχεύματα της χλόης, που κάνουν μια οργανική ουσία μεγάλου ποσού να συσσωρεύσει συνεχώς στις ρίζες της χλόης. Αυτοί συσσώρευσαν την οργανική ουσία θα γίνουν τελικά το μαραμένο στρώμα χλόης. Το μαραμένο στρώμα χλόης είναι ένα στρώμα του υλικού που αποτελείται από τις εγκαταστάσεις παραμένει και χώμα μεταξύ του κατώτατου σημείου του θόλου χλόης και της κορυφής του χώματος χορτοταπήτων. Το μαραμένο στρώμα χλόης όχι μόνο θα εμποδίσει την ανταλλαγή της εδαφολογικών υγρασίας και του αέρα, να έχει επιπτώσεις στην υγεία του χορτοτάπητα, και διαμορφώνει τα ξηρά μπαλώματα, αλλά και προκαλεί τα διάφορα τέμνοντα αποτελέσματα. Μέρος του μαραμένου στρώματος χλόης (οργανική ουσία) υποβιβάζεται από τους μικροοργανισμούς και μετατρέπεται σε μεταλλεύματα που απορροφούνται εκ νέου και χρησιμοποιούνται από τις εγκαταστάσεις. Εντούτοις, αυτή η διαδικασία υποβάθμισης οφείλεται διαφορετικός στις διαφορές στη μικροβιακή δραστηριότητα, διαπερατότητα αέρα και συμπληρώνει συνολικά την οργανική ουσία. Η διαπερατότητα αέρα του θόλου χλόης έχει επιπτώσεις άμεσα στη δραστηριότητα των μικροοργανισμών. Η συνεχής συσσώρευση της οργανικής ουσίας θα μειώσει τη διαπερατότητα αέρα του θόλου και των ριζών χλόης, θα μειώσει το ποσοστό υποβάθμισης οργανικής ουσίας, και θα επιταχύνει το σχηματισμό του μαραμένου στρώματος χλόης.

 

Για τα αμμώδη πράσινα, εάν το περιεχόμενο οργανικής ουσίας (βάρος) στις ρίζες υπερβεί 3-4%, πολλά δευτεροβάθμια προβλήματα θα εμφανιστούν, όπως οι ασθένειες χορτοταπήτων, τα ξηρά μπαλώματα, οι μαλακές επιφάνειες χορτοταπήτων, η φτωχή αύξηση ρίζας, το μαύρο εδαφολογικό στρώμα, και η συχνότερα υψηλής θερμοκρασίας ζημία. Επομένως, η κανονική πρακτική συντήρησης χορτοταπήτων απαιτεί κάθε χρόνο διάτρυση, κόβοντας ρίζες, και συμβατική να στρώσει με άμμο για να αφαιρέσει την οργανική ουσία και το νεκρό στρώμα χλόης, που δημιουργεί τα κανάλια εξαερισμού για να επιταχύνει την υποβάθμιση του υπόλοιπου νεκρού στρώματος χλόης και να εξασφαλίσει την υγεία του χορτοτάπητα.

Η παραδοσιακή επίστρωση άμμου μετά από punching, χρησιμοποιεί γενικά sander βουρτσών κυλίνδρων για να στρώσει μια άμμο μεγάλου ποσού πίσω στο χορτοτάπητα για να συμπληρώσει τις τρύπες που τρυπιούνται με διατρητική μηχανή ακριβώς έξω. Αυτοί χαλαρή νέα άμμος μπορούν να διατηρήσουν τις διαπερατές και διαπερατές από αέρα μεταβάσεις του χορτοτάπητα για πολύ καιρό, έτσι ώστε το φρέσκο οξυγόνο μπορεί να εισαγάγει το σύστημα ρίζας και τη μαραμένη περιοχή στρώματος χλόης κάτω από το θόλο χλόης, να προωθήσει την ισχυρή αύξηση του συστήματος ρίζας, και το πιο σημαντικό, να επιταχύνει την υποβάθμιση του υπόλοιπου μαραμένου στρώματος χλόης, με αυτόν τον τρόπο να αφαιρέσει ουσιαστικά το μαραμένο στρώμα χλόης. Εντούτοις, αυτή η βαρέων καθηκόντων επίστρωση άμμου θα αναγκάσει τελικά το χώμα ρίζας για να διαμορφώσει ένα φαινόμενο διάταξης σε στρώματα, με συνέπεια μια μείωση στη διαπερατότητα νερού και τη διαπερατότητα αέρα.

 

Εάν ένα λεπτό στρώμα της άμμου διαδίδεται στο χορτοτάπητα ενώ ο χορτοτάπητας αυξάνεται, αυτό το στρώμα της άμμου μπορεί να αναμίξει με την πρόσφατα παραγμένη οργανική ουσία (νεκροί μίσχοι χλόης, λεπίδες χλόης και αποκόμματα χλόης) για να εξασφαλίσει κυκλοφορία αέρα και η δραστηριότητα των μικροοργανισμών μπορεί γρήγορα να υποβιβάσει την οργανική ουσία, να επιβραδύνει το σχηματισμό του μαραμένου στρώματος χλόης, να βελτιώσει την υγεία του χορτοτάπητα και να αυξήσει την ταχύτητα σφαιρών. Αυτό είναι ο κύριος σκοπός μικροϋπολογιστής-. Να μικροϋπολογιστής-στρώσει με άμμο αναφέρεται να διαδώσει την άμμο σε 0.06-0.1m3/100m2 κάθε 10-14 ημέρες (μερικές φορές μέχρι τρεις εβδομάδες χώρια) καθ' όλη τη διάρκεια της αυξανόμενης εποχής του χορτοτάπητα. Κατά γενική ομολογία, το μέγιστο ποσό άμμου για σερνμένος bentgrass είναι 0.2m3/100m2 [3] [4]. Να μικροϋπολογιστής-στρώσει με άμμο πρέπει να πραγματοποιηθεί συχνά για να ταιριάξει με το ρυθμό ανάπτυξης του χορτοτάπητα, έτσι καλείται συχνά να μικροϋπολογιστής-στρώσει με άμμο (ξεσκόνισμα και συχνό topdressing). Συχνό να μικροϋπολογιστής-στρώσει με άμμο μπορεί να κάνει την άμμο να αναμίξει ομοιόμορφα με την οργανική ουσία και να το υποβιβάσει. Τελικά, η άμμος θα γίνει ομοιόμορφα άμμος ρίζας, θα βελτιώσει τη γενική υγρασία του χώματος ρίζας, και θα έχει τις συνεπέστερες ικανότητες διήθησης και αποξηράνσεων νερού, και βοηθά να διαμορφώσει έναν συμπαγή και putter ακόμα και μια επιφάνεια.

 

Αν και οι παραδοσιακές μέθοδοι το μαραμένο στρώμα χλόης (όπως οι ρίζες διατρήσεων, κοπής, και παραδοσιακό να στρώσει με άμμο) μπορούν αποτελεσματικά να ελέγξουν το μαραμένο στρώμα χλόης σε κάποιο βαθμό, θα παραγάγει αναπόφευκτα την απελασματοποίηση και θα βλάψει το χορτοτάπητα σε μεγάλο βαθμό. Χρειαστείτε πολύ εργατικό δυναμικό και κλείστε το στάδιο. Να στρώσει με άμμο μικρού ποσού μπορεί να ανακουφίσει το σχηματισμό ενός στρώματος της νεκρής χλόης και να βοηθήσει να διαμορφώσει μια ομοιόμορφη και σταθερή πράσινη επιφάνεια, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη χρήση των παραδοσιακών μεθόδων.

 

Επιπλέον, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα πράσινα με ένα μικρό ποσό και συχνά να στρώσουν με άμμο κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης εποχής θα έχουν μια γρηγορότερη ταχύτητα σφαιρών από τα πράσινα με τη βαριά άμμο την άνοιξη και το φθινόπωρο. Παραδείγματος χάριν, το πανεπιστήμιο της Νεμπράσκας στα καμμμένα πειράματα διευθύνθηκε στα πράσινα χλόης και διαπίστωσε ότι τα πράσινα με 0.08m3/100m2 μικροϋπολογιστής-που στρώνει με άμμο, και τα πράσινα με 0.33m3/100m2 που στρώνει με άμμο κάθε ενός την άνοιξη και το φθινόπωρο, οι ταχύτητες σφαιρών ήταν 8,1 και 6,9 [2].