Κοινό αίσθηση-σεμινάριο για τους ιδιοκτήτες γκολφ: Τύποι τυρφών στο γήπεδο του γκολφ

June 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κοινό αίσθηση-σεμινάριο για τους ιδιοκτήτες γκολφ: Τύποι τυρφών στο γήπεδο του γκολφ

Τα βόρεια είδη χλόης στενών διόδων είναι: ψηλή βέργα, bluegrass, αιώνιο ryegrass, zoysia ή μικτοί χορτοτάπητες, πράσινα και γράμματα Τ. Γενική χρήση: σερνμένος bentgrass, στο νότο γενικά: bermudagrass, πράσινη χλόη, χλόη της Ταϊβάν, κ.λπ.

 

Για τις νότιες όχθεις του ποταμού Yangtze (στον πλατύ της νότιας περιοχής), η χλόη τύρφης που χρησιμοποιείται για τα πράσινα των γηπέδων του γκολφ είναι bermudagrass γενικά, και περιστασιακά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει bentgrass, αλλά είναι ένα πρόβλημα το καλοκαίρι. Το Zoysia χρησιμοποιείται συχνά στις στενές διόδους και τις υψηλές περιοχές χλόης. Τα ανωτέρω είναι ακριβώς είδη. Υπάρχουν πολλά είδη κάτω από κάθε είδος. Το χρώμα και η λαμπρότητα και άλλα γνωρίσματα είναι διαφορετικά μεταξύ των ειδών. Τα στάδια σε Zhejiang είναι όλα τα bermudagrass. Η ψηλή βέργα έχει επίσης ορισμένη προσαρμοστικότητα στο νότο.

Η μακροχρόνια περιοχή χλόης μπορεί επίσης να υποδιαιρεθεί στην αρχική ψηλή χλόη και δευτεροβάθμια ψηλή χλόη, την αρχική ψηλή χλόη, το σπόρο χλόης και τα στοιχεία στενών διόδων, αλλά το τέμνον ύψος είναι διαφορετικό, η δευτεροβάθμιοι ψηλοί χλόη, ο σπόρος χλόης και η στενή δίοδος είναι διαφορετικοί, και είναι συχνά ταξινομημένοι ως περιοχές μη-συντήρησης.

 

Η στοιχειώδεις υψηλές χλόη και η στενή δίοδος μπορούν να μετατραπούν ο ένας στον άλλο με τη ρύθμιση του τέμνοντος ύψους. Πολλές σειρές μαθημάτων θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την μετατροπή για να αλλάξουν τα εμπόδια και τη δυσκολία της στενής διόδου και να ενισχύσουν τη διασκέδαση.

 

Πράσινα ποιοτικά πρότυπα χορτοταπήτων

1. Η ομοιομορφία χορτοταπήτων αναφέρεται στην ομοιομορφία των χορτοταπήτων από την άποψη του τύπου αύξησης, της σύστασης χορτοταπήτων, του χρώματος, και του κόβοντας ύψους.

2. Η ομαλότητα της επιφάνειας τύρφης αναφέρεται στον ομαλό και επίπεδο όρο της επιφάνειας τύρφης.

3. Η πυκνότητα αναφέρεται στην πυκνότητα της επιφάνειας χορτοταπήτων.

4. Η ελαστικότητα αναφέρεται στη δυνατότητα της τύρφης για να μην αλλάξει τα χαρακτηριστικά επιφάνειάς της μετά από να προσκρουθεί.

5. Το χαμηλό prunability αναφέρεται στα γνωρίσματα του χορτοτάπητα κάτω από την περικοπή χαμηλός-πισσών.

6. Η σύσταση χορτοταπήτων είναι η σύσταση τύρφης που διαμορφώνεται από τη σερνμένος αύξηση των μίσχων και των φύλλων των turfgrass.

7. Η ανθεκτικότητα του χορτοτάπητα είναι πολύ σημαντική για τη μείωση των ιχνών και των σημαδιών σφαιρών στο πράσινο.